Le Fa'amaneta Mesmerizing o Palasitika Injection Molding

 

I tua atu o lona i ai i soo se mea i sosaiete faʻaonaponei, o le toʻatele o loʻo le amanaʻia mea faʻapitoa faʻapitoa o loʻo i lalo o oloa palasitika o loʻo siomia ai i tatou.Ae ui i lea, o loʻo i ai se lalolagi mataʻina i tua atu o vaega palasitika gaosia tele tatou te fegalegaleai ma le le mafaufau i aso taitasi.

Su'esu'e i totonu o le malo mata'ina o le fa'apipi'iina o tui palasitika, o se fa'agasologa lavelave o gaosiga o lo'o fa'apipi'iina ai le palasitika fa'atosina i totonu o le fa'asologa e le gata o vaega palasitika e mana'omia i le olaga i aso faisoo.

”"

Malamalama i le Injection Molding

E fa'aogaina masini fa'apitoa e gaosia ai vaega palasitika tutusa i le tele.O le palasitika liusuava e tui i lalo o le mamafa maualuga i totonu o se pusa limu, lea e maalili ma faʻamaʻa i le foliga o le vaega mulimuli aʻo leʻi tuʻuina i fafo.

O le fa'agasologa e mana'omia ai se masini fa'apipi'i tui, mea palasitika mata, ma se meafaigaluega fa'ameamea fa'ameamea e lua-vaega fa'ameamea-masini e maua ai le geometry o lo'o mana'omia.O le mea faigaluega fa'ameamea e fai ai foliga o le fasi mea, e aofia ai afa e lua e fa'atasi fa'atasi - o le itu autu ma le itu o le ana.

A tapunia le limu, o le avanoa avanoa i le va o itu e lua e fausia ai le otootoga totonu o le vaega e gaosia.O le palasitika e tui e ala i se avanoa sprue i totonu o le avanoa avanoa, faʻatumu e fai ai le fasi palasitika malo.

 

Saunia le Palasitika

O le faiga o le tui tui e amata i le palasitika i lona tulaga mata'utia, fa'ameamea.O mea palasitika, e masani lava ile pellet po'o le pa'u, o le kalave e fafaga mai se pu i totonu o le potu tui o le masini faʻapipiʻi.

I totonu o le potu, o le palasitika e faʻafefe i le vevela tele ma le mamafa.E liusuavai i se tulaga vai ina ia mafai ona tui e ala i le tui tui i totonu o le meafaigaluega faʻapipiʻi.

”"

Fa'amalosia le Palasitika Liu

O le taimi lava e liusuavai ai i foliga liusuavai, o le palasitika e tui malosi i totonu o le meafaigaluega faʻapipiʻi i lalo o le maualuga maualuga, masani 20,000 psi pe sili atu.Ole malosi ole hydraulic ma masini e fa'atupuina ai le malosi e tulei ai le palasitika liusuavai i totonu ole limu.

E fa'amalieina fo'i le limu i le taimi o tui e fa'afaigofie ai le fa'amaua'ina o le palasitika, lea e masani ona o'o atu ile 500°F.O le tu'ufa'atasiga o tui maualuga ma mea faigaluega malulu e mafai ai ona fa'atumu vave fa'amatalaga lavelave ma fa'amalosia vave le palasitika i lona foliga tumau.

 

Oomi ma Tu'u ese

E fa'amalosi e se vaega fa'apipi'i i afa li'o e lua e fa'amauina ai i le malosi o le tui.A mālūlū loa le palasitika ma fa'amaaa lelei, e masani lava i totonu o sekone, e matala le limu ma alu ese atu i fafo le vaega palasitika malo.

Ua fa'asa'oloto mai le limu, ua fa'aalia nei e le fasi palasitika lona fa'ailoga masani ma e mafai ona fa'agasolo i la'asaga lona lua e fa'amae'a pe a mana'omia.I le taimi nei, ua toe tapunia le limu ma toe faia pea le faagasologa o tui tui, ma gaosia vaega palasitika i voluma mai le tele i le miliona.

 

Eseesega ma Manatuga

Le tele o suiga o mamanu ma meafaitino o lo'o iai i totonu ole malosi ole tui.E mafai ona tu'u mea fa'aofi i totonu o le mea faigaluega e mafai ai ona fa'aogaina vaega e tele meafaitino i le pu e tasi.O le fa'agasologa e mafai ona fa'aogaina le tele o mea fa'ainisinia palasitika mai le acrylic i le nylon, ABS i le PEEK.

”50ML斜肩塑料瓶”

Ae ui i lea, o le tamaoaiga o le tui tui e sili ona maualuga voluma.E masani ona sili atu i le $10,000 le tau o le u'amea masini ma e mana'omia vaiaso e gaosia ai.O le auala e sili atu pe a faitau miliona vaega tutusa e faʻamaonia le faʻatupeina muamua i meafaigaluega faʻapitoa.

E ui lava i lona natura e le fa'aalia, o le tui tui e tumau pea le ofoofogia o le gaosiga, le fa'aogaina o le vevela, mamafa ma le sa'o le sila e maua ai le tele o vaega taua mo le olaga fa'aonaponei.O le isi taimi e te le'i mafaufauina ai se oloa palasitika, mafaufau i le faiga fa'atekonolosi foafoa i tua atu o lona i ai.


Taimi meli: Aukuso-18-2023