Fa'asalalauga Fou |Aurora e fetaui ma tumutumu o le kiona

 

O le mamanu o le afifiina o se ki e le vaaia e tatala ai le mafaufau o le tagata faatau.

Faatasi ai ma ata vaaia ma mafaufauga e le mafai ona taofiofia, e faʻapipiʻi ai faʻailoga i le malosi fou i auala e leʻi mafaufauina.

Mo so'o se fa'asologa fou fou, vaitau uma, matou te fa'amaoni i le fa'aogaina o le tomai o la matou 'au e fatu ai afifi e fa'aosofia ai le matagofie o le lumana'i.

极光瓶1

 

 

Aveina A'a

Fa'aosofia e mea uma o lo'o siomia ai i latou, o la matou 'au foafoa na latou faia le mamanu pito i lalo o lenei oloa fou ma le manatu o mauga i le mafaufau.

I lalo ifo o le tulaga masani i fafo, o le pito i lalo fa'afefeteina o loʻo faʻaalia ai se ituaiga eseʻese o le matagofie ma le faʻatagata faʻatagata, faʻaleleia atili le lagona o le avanoa i totonu o le faʻatapulaʻaina o fagu.

I le taimi lava e tasi, o le faʻamaʻi faigofie, mama e faʻamalosia ai se lagona atoa o le mautu.

 

极光瓶2

 

 

Evolution

O lenei tautoulu ma le taumalulu, faiga faʻavaomalo faʻavaomalo ua tuʻufaʻatasia i se taulaiga fou i le Nordic style.O lo'o i le pito o le Arctic, o lenei itulagi o se tasi lea o si'osi'omaga fa'anatura sili ona mama i le lalolagi.O le Nordic aesthetic o loʻo faʻaalia ai se tuʻufaʻatasiga tulaga ese o elemene masani ma faʻaonaponei.

O fa'ailoga tetele ua liliu atu i le taimi lava e tasi o latou va'aiga i tufuga fa'ata'ita'i ma mamanu e sau mai lenei laufanua mama ma mamao.Sitaili Nordic e maua ai se paleni i le va o le natura masani ma foliga faʻaonapo nei.

A'o tatou aga'i atu i masina malulu-tau, fa'amoemoe e va'ai i fa'aputuga fa'aa'afia e le faigofie o Nordic, fa'atinoga, ma le fa'aogaina fou o mea fa'anatura.O laina mama, paleti monochrome, ma ie faʻaogaina o le a avea ma faʻauluuluga autu e ala mai i le itu i Matu.

Fa'ailoga o le a toe fa'aliliuina a'afiaga Scandinavian e ala i ata fa'aonaponei ma leo fa'ale-natura.O le malaga a Nordic o le a avea ma se suiga agai i le mama, sili atu elemene masani i lenei vaitau.

 

极光瓶3

 

Fuafuaga

O la tatou oloa fou i lenei vaitau e maua mai ai musumusuga mai le natura faʻafuaseʻi o le Arctic, faʻaalia lanu susulu o moli i matu i luga o le afifiina.

I le taimi lava e tasi, o le fausaga o le "mauga" i le pito i lalo e mafai ona atagia ma morph i le suia o lanu fofo i totonu o le fagu.O lenei mea e ausia ai se afifiina "faʻapitoa" lea e iloa ai e le fua faʻatatau le uiga o le faʻavae.

 

极光瓶4

 

 

 


Taimi meli: Aukuso-11-2023